Εμείς

Λίγα λόγια για εμάς, τις υπηρεσίες μας και τη διαδικασία που ακολουθούμε για όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε.

Στο δημιουργικό μας γραφείο

για περισσότερα από 20 χρόνια σχεδιάζουμε & δημιουργούμε

Τρισδιάστατος, Γραφιστικός & Διακοσμητικός σχεδιασμός

Αυτό που προσπαθούμε είναι να ξεπερνάμε τα όρια για κάθε σχεδιαστική απαίτηση των πελατών μας ώστε να τους παραδίδουμε κάτι ανώτερο από αυτό που αρχικά ζητούσαν. Μην ξεχνάτε ότι η φαντασία έχει όριο μόνο τον ουρανό!

Διαδικασία εργασιών

Πώς δουλεύουμε τα έργα που αναλαμβάνουμε

Αναγνώριση

Ποιοτικά σχέδια

Μέσα από την συζήτηση με τον πελάτη αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του έργου του.

Σχεδιασμός

Ποιοτικά σχέδια

Ξεκινάμε τον σχεδιασμό του έργου αναλύοντας τις εναλλακτικές που έχουμε.

Διορθώσεις

Ποιοτικά σχέδια

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα 2 διορθώσεων κατά τον σχεδιασμό.

Παράδοση

Ποιοτικά σχέδια

Αφού ολοκληρώσουμε τις εργασίες, παραδίδουμε τα σχέδια σε υψηλή ποιότητα.

Περισσότερα για εμάς

Το δημιουργικό γραφείο

Η THINKGRAF (πρώην Think3D.gr) είναι δημιουργικό γραφείο που δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στον επαγγελματικό χώρο του ψηφιακού σχεδιασμού. Ως εμπνευστής και εξειδικευμένος σχεδιαστής, με 20 και πλέον χρόνια εμπειρία στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής, σκοπός μου είναι να δημιουργούμε σχέδια έξω από τα εύκολα πρότυπα, ξεφεύγοντας από το κατεστημένο του εύκολου σχεδιασμού, ώστε ο κάθε πελάτης ανεξαρτήτως προϋπολογισμού να παραλαμβάνει ποιοτικά σχέδια με έμφαση στην λεπτομέρεια, σωστά κοστολογημένα και με διάρκεια στον χρόνο για κάθε μελλοντική χρήση.

Αθανάσιος Καραμπιτσάκος

Δημιουργικό γραφείο εξειδικευμένο στον σχεδιασμό
Ολοκληρωμένες λύσεις

Γιατί να μας επιλέξετε

1. Γιατί εξειδικευόμαστε στον Τρισδιάστατο σχεδιασμό, στον Φωτορεαλισμό, στον Γραφιστικό σχεδιασμό και τον σωστό σχεδιασμό ιστοσελίδων για περισσότερα από 20 χρόνια. 2. Γιατί κοστολογούμε σωστά σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη χωρίς κρυφές χρεώσεις. 3. Γιατί προγραμματίζουμε και παραδίδουμε το κάθε έργο στην ώρα του. 4. Γιατί δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεις που για εμάς αξίζει να την προσέξουμε. 5. Γιατί μπορούμε να συζητήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης για τις ανάγκες του έργου σας. 6. Γιατί παραδίδουμε όλα τα τελικά σχέδια στην μέγιστη ποιότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις;
Κανένα πρόβλημα

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή σχετικά με την ανάληψη του νέου έργου σας βρισκόμαστε στη διάθεση σας. Εσείς απλά στείλτε μας μήνυμα ή αίτηση προσφοράς και θα σας απαντήσουμε εντός 24 ωρών.