ΛΕΣΒΟΣ

μεζονέτα

Διακόσμηση
Διακόσμηση
Τρισδιάστατος σχεδιασμός & Φωτορεαλισμός
Τρισδιάστατος σχεδιασμός
Τρισδιάστατος σχεδιασμός & Φωτορεαλισμός
Φωτορεαλισμός

Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση ενοικιαζόμενων μεζονετών, όπως το πρόσφατο έργο μας στη Λέσβο, όπου δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο concept για ένα συγκρότημα τριών μεζονετών. Σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια, προχωρήσαμε σε κρίσιμες αλλαγές στα αρχιτεκτονικά σχέδια της μεγαλύτερης μεζονέτας, ώστε να εξασφαλίσουμε λειτουργικότητα, εργονομία και υψηλή αισθητική και στις τρεις κατοικίες.

Η μελέτη μας περιλάμβανε φωτορεαλιστικές τρισδιάστατες απεικονίσεις και αναλυτικά κατασκευαστικά σχέδια, προσφέροντας σαφείς οδηγίες για την άψογη εκτέλεση από τα κατασκευαστικά συνεργεία.

Εξειδικευόμαστε στον φωτορεαλισμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, παρέχοντας μοναδικές λύσεις που αναδεικνύουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα κάθε χώρου, με υψηλής ποιότητας επαγγελματικές διακοσμητικές μελέτες και εξατομικευμένες προτάσεις για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Petras estate luxury villas

Simply the best. You are amazing, fast, detailed. Thank you!

Petra De Leeuw

Ιδιοκτήτρια μεζονέτας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις;
Κανένα πρόβλημα

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή σχετικά με την ανάληψη του νέου έργου σας βρισκόμαστε στη διάθεση σας. Εσείς απλά στείλτε μας μήνυμα ή αίτηση προσφοράς και θα σας απαντήσουμε εντός 24 ωρών.