ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ!

Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός (3D design) είναι ένα πραγματικό εργαλείο όπου δίνει οντότητα σε αυτό που φαντάζεστε ή σε αυτό που δεν έχετε χρόνο να κατασκευάσετε ή να παρουσιάσετε!

Σχεδιάζουμε για εσάς!

Μπορούμε να σχεδιάσουμε, για εσάς από μία καρφίτσα, ένα έπιπλο, ένα κτίριο (τρισδιάστατος σχεδιασμός κατοικίας, φωτορεαλιστικά σχέδια σπιτιών, φωτορεαλισμός εσωτερικών χώρων, 3D σχεδιασμός μπάνιου, αρχιτεκτονικός φωτορεαλισμός, κ.α.) ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεστε και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Από το 2004

Με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια συνεχίζουμε αδιάλειπτα να απεικονίζουμε για εσάς ό,τι μας αναθέτετε με μοναδικό μας στόχο τη βέλτιστη παρουσίαση τους, χωρίς να απαιτείται σπατάλη χρόνου & κόπου από εσάς!

Τα πλεονεκτήματα μας!

1. Συνεχόμενη εξειδίκευση στις υπηρεσίες του 3D σχεδιασμού που σας προσφέρουμε ώστε να λαμβάνετε πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα.
2. Σωστή κοστολόγηση, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του πελάτη, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
3. Σωστός προγραμματισμός των εργασιών μας για να σας παραδίδουμε την κάθε τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση ή το κάθε φωτορεαλιστικό σχέδιο στον χρόνο που θέλετε εσείς.
4. Εφόσον γίνει η ανάθεση έργου ερχόμαστε εμείς σε εσάς, κατόπιν ραντεβού.​
5. Δύο (2) σειρές διορθώσεων που συμπεριλαμβάνονται στο κόστος κάθε εργασίας [τρεις (3) προεπισκοπήσεις μέχρι την τελική παράδοση].
6. Παράδοση όλων των ψηφιακών τρισδιάστατων απεικονίσεων σε μέγιστο μέγεθος και ανάλυση.
7. Με σεβασμό & επαγγελματισμό απέναντι σε όλους τους πελάτες μας, γιατί μας ενδιαφέρουν οι μακροχρόνιες συνεργασίες.

Επένδυση

Την συνεργασία μαζί μας πρέπει να τη θεωρείτε ως επένδυση, γιατί εκτός του ότι κάθε παρουσίαση (3d φωτορεαλιστικός σχεδιασμός), που σας παραδίδουμε μπορεί να “αντέξει” στον χρόνο και για διαφορετική χρήση από την αρχική (π.χ. μία απεικόνιση που έχει δημιουργηθεί για έναν κατάλογο ή ένα website μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αφίσα, κ.ο.κ.), θα έχετε κερδίσει κι έναν συνεργάτη που θα σεβαστεί την επιχείρηση σας ως δική του.

Αίτηση προσφοράς