Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΑΣ

Οι εταιρικές ιστοσελίδες έχουν αναλάβει πια τον ρόλο της 24/7/365 βιτρίνας της επιχείρησης ή του προϊόντος σας, οπότε είναι σωστό να της δίνετε την απαραίτητη προσοχή τόσο στο τεχνικό όσο και στο αισθητικό τελικό αποτέλεσμα.

Data Entry

Η υπηρεσία Data Entry αφορά την καταχώρηση (ή πέρασμα όπως λέγεται) των φωτογραφιών & κειμένων στην ιστοσελίδα του κάθε πελάτη (καταχώρηση προϊόντων σε eshop ή σε οποιαδήποτε εταιρική ή μη ιστοσελίδα) με σταθερό ετήσιο κόστος ανάλογα με τις ανάγκες του, που εκτός του ότι είναι σίγουρα πολύ φθηνότερο σε σύγκριση με μία υπαλληλική σχέση, παρέχει σωστή καταχώρηση του υλικού σε σωστό μέγεθος, σωστή ανάλυση, γρήγορα και με σωστό αισθητικό αποτέλεσμα από τους εξειδικευμένους μας σχεδιαστές.

Τα πλεονεκτήματα μας!

1. Συνεχής αναβάθμιση & ενημέρωση των ιστοσελίδων σε τεχνικό και αισθητικό επίπεδο.
2. Σωστή κοστολόγηση, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του πελάτη, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
3. Σωστός προγραμματισμός των εργασιών μας για να σας παραδίδουμε την ιστοσελίδα στον χρόνο που θέλετε εσείς.
4. Εφόσον γίνει η ανάθεση έργου ερχόμαστε εμείς σε εσάς, κατόπιν ραντεβού.​
5. Πλήρης ανάληψη της τεχνικής και αισθητικής υποστήριξης (Data Entry) της ιστοσελίδας.
6. Δύο (2) σειρές διορθώσεων που συμπεριλαμβάνονται στο κόστος κάθε εργασίας [τρεις (3) προεπισκοπήσεις μέχρι την τελική παράδοση].
7. Με σεβασμό & επαγγελματισμό απέναντι σε όλους τους πελάτες μας, γιατί μας ενδιαφέρουν οι μακροχρόνιες συνεργασίες.

Πρωταρχικός μας σκοπός

Σας παρέχουμε τεχνικά άρτιες ιστοσελίδες, με συνεχή αναβάθμιση, γρήγορο hosting με σωστό και σύγχρονο αισθητικό αποτέλεσμα ώστε να ακολουθεί την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης ή του προϊόντος σας.

Αίτηση προσφοράς