Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ!

Ο σωστός γραφιστικός σχεδιασμός ενός λογότυπου, ενός καταλόγου ή γενικά της εταιρικής ταυτότητας μίας επιχείρησης παίζει καταλυτικό ρόλο για την εικόνα που δίνει στους πελάτες ή συνεργάτες της.

Δημιουργούμε για εσάς!

Με τον γραφιστικό σχεδιασμό δημιουργούμε για εσάς το λογότυπο (σχεδιασμός λογότυπου) της επιχείρησης σας, τις επαγγελματικές κάρτες των στελεχών της επιχείρησης σας, το φυλλάδιο ή τον κατάλογο (σχεδιασμός καταλόγου) των προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρηση σας, τη γραφιστική επιμέλεια της ιστοσελίδας σας ή σε γενικότερο και σε πιο σωστό πλαίσιο την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης σας, ώστε να παρουσιάζεται ως μία επαγγελματική & σοβαρή οντότητα.

Από το 2004

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία συνεχίζουμε να δημιουργούμε για εσάς την σύγχρονη παρουσίαση της επιχείρησης σας δίνοντας της πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές σας!

Τα πλεονεκτήματα μας!

1. Συνεχής ενημέρωση & εκπαίδευση στις υπηρεσίες του γραφιστικού σχεδιασμού που σας προσφέρουμε.
2. Σωστή κοστολόγηση, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του πελάτη, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
3. Σωστός προγραμματισμός των εργασιών μας για να σας παραδίδουμε τα σχέδια ή έντυπα στον χρόνο που θέλετε εσείς.
4. Σωστός σχεδιασμός & μελέτη της εταιρικής ταυτότητας ώστε να εφαρμόζεται εύκολα σε κάθε πιθανή μελλοντική χρήση ή ανάγκη σας.
5. Εφόσον γίνει η ανάθεση έργου ερχόμαστε εμείς σε εσάς, κατόπιν ραντεβού.​
6. Δύο (2) σειρές διορθώσεων που συμπεριλαμβάνονται στο κόστος κάθε εργασίας [τρεις (3) προεπισκοπήσεις μέχρι την τελική παράδοση].
7. Παράδοση όλων των ψηφιακών σχεδίων που δημιουργήθηκαν για εσάς.
8. Με σεβασμό & επαγγελματισμό απέναντι σε όλους τους πελάτες μας, γιατί μας ενδιαφέρουν οι μακροχρόνιες συνεργασίες.

Μακροχρόνια οφέλη

Η συνεργασία μαζί μας στα πλαίσια του γραφιστικού σχεδιασμού έχει μακροχρόνια οφέλη για την επιχείρηση σας γιατί δημιουργούμε για εσάς σχέδια που θα ακολουθούν και θα προσδίδουν κύρος & σύγχρονη εικόνα στην επιχείρηση σας.

Αίτηση προσφοράς